2010. február 15., hétfő

itt az idő 2. rész

Tegnap estig 49en jelentkeztek a játékomra. Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy sokaknak tetszik amit készítek.



Köszönöm azok hozzászólását akik konkrét ötletet mondtak mit is szeretnének! Az eredeti koncepció az volt, hogy lesz egy aki viszi az ajándékot. Azonban ahogy egyre többen és többen jöttetek rá kellett jönnöm, egy ajándék az elég kevés.

Szeretném meghálálni azon kedves blogtársasknak a bejegyzéseket, akik vállalták, hogy saját esélyeiket rontják és tovább hirdették játékomat. Jandó, Lidércke, Rilla és Toritextil kapnak egy-egy ajándék kupont, amit a következő vásárlásuk alkalmával fel tudnak használni. Az ajándék értéke 1000 Ft, bízom benne, hogy kitaláljátok mire használjátok, de kérlek legkésőbb május 31-ig tegyétek meg!

A nyerteshez a neveket kiírtam, cetlikre vágtam, hajtogattam, és a végső eredményt fényképpel rögzítettem.



Gratulálok Eri, kérlek, hogy írj nekem egy e-mailt, hogy a részleteket megbeszéljük, azt hiszem kiscipőt kapsz :) s remélem a jövőben nem csak zugolvasó leszel :)

5 megjegyzés:

Jandó írta...

Gratulálok a nyertesnek! Hú, Cili, nagyon köszönöm, hogy ránk is gondoltál ajándékkal. Igazán kedves tőled. Fel is fogom használni gyorsan, csak még nézelődök a sok szép cipőcske között. :)

toritextil írta...

húha, ajjajjjajj, nagyon örülök :)) ez tényleg nagyon kedves Tőled!! huh, nem is tudom, mihez kezdjek - van egy ötletem, de még meg kell beszélnem, aztán írok :)

latinka írta...

Gratulálok a nyertesnek,és köszönöm a játéklehetőséget!

Unknown írta...

Gratulálok Kiserinek!
Cili, hát erre nem számítottam, köszönöm az ajándékkupont! Nagyon-nagyon meglepődtem, mert igazán nem gondoltam semmi ilyesmire amikor írtam egy bejegyzést a játékodról!
Hmmm... van is ötletem.
Május elsején van a névnapom majd addigra kitalálok magamnak valamit amire felhasználhatom :-)

Ledorka írta...

Vá, de jó! Köszönöm szépen! :))) Már tudom is, mire használom fel. :)
Erinek gratulálok! Azt hiszem, egész mini cipőcskét fogsz varrni. :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails