2010. február 18., csütörtök

árva kockás fiúcska

Visszatért a kedvenc kord néhány hete. Először csak gondoltaban, majd Anya.lánya kérésben, szóval újra itt van. Néhány tenyérnyi volt már csak itthon amiből félretettem egy részt Juditnak és egy még picit felhasználtam erre a fiús cipőre.
A kockás anyag nagyon jól megy a barna kordhoz, és így együtt is szép lesz ha a párja bibijét megszűntetem. Addig így árván van :(



Tetszik az összeállítás, de legközelebb teljesen kord és kockás lesz, a kék kimarad. Már csak azt kellene eldöntenem mekkora is legyen a következő. 
.
Csíkos anyagot vadászok a boltokban, de mondhatni nagyon szűk a választék :( aki tud valami jó helyet ahol szép színes vékony csíkos, de nem vékony anyagot lehet beszerezni annak megköszönném, ha megosztaná velem az infót. Ha pedig van valakinek maradék 2-3 tenyérnyije szívesen átveszem.

2 megjegyzés:

boGár krea írta...

Rózsaszín csíkos van az IKEA-ban, amin a csík vékony, az anyag vastag és pamut. (Ilyenekből vannak a tavaszi madaraim, szíveim, holnap majd töltök fel belőle tojást is.) Sajnos a többin szélesebbek a csíkok...

toritextil írta...

ó, de édes ez is, mint mindig... kedvem támad gyereket gyártani a cipőidbe :D
csíkos anyag-tippem sajna nincs

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails