2010. február 25., csütörtök

Apróságok

Néhány apróság készült a napokban, elég lassan, mert a héten nem sikerült elkapni a napi ritmust és így borult minden.  Ami jó, hogy Végre normálisan ki lehet menni Lilivel nem kell millió réteget ráhúznom indulás előtt. Megyünk jobbra megyünk balra, mindenfelé tekergünk és játszunk. Megyünk? Hát inkább megyek és viszem csimpit aki nem hagyja hogy saját lábára tegyem, hiába tud már szépen menni. 


A borult napok alatt szépen nőtt a nyári takaró, és készült egy aprócska cipellő szintén nyári hangulatban. A takaró már a harmadik gombolyag fonalat falja fel, most éppen negyed négyzetméteres, azaz 50x50es. 
A cipőcske anyagát Masni ruha formában már használtam, de így napsütésben, cipő formában az igazi. 
Jópár hete a szőrös cipők mellett készült egy cumitartó is. Lili és a cumi összekötése fontos volt korábban. Ma már leginkább csak alváshoz használja vagy ha nyugtatja magát. Kicsi babának viszont nagyon jó, főleg ha egy csomagban van egy cipővel, szép kis ajándék. A képen magában van, de majd csinálok cipős fotót is róla.
Addig addig totojáztam a pisztácia cipő hajpántjával, míg a cipő már nincs meg mire ez elkészült.  
A hajpánt virágjába egy a Fércművekben készül gomb csücsül. Kedden náluk jártunk vendégséges csereberében. Lili nem tette lehetővé, hogy alaposan megszemléljem a gombkészítést és a lányokkal beszélhessek, cserébe ha mégis odavittem elkezdett pakolni. A GomBoltba csoda dolgok vannak, tudtam volna nem is egyet választani, de Lili haja még nagyon csöpp. Itt van helyette a hajpánt GomBolt gombbal :)



4 megjegyzés:

Jandó írta...

Megint mennyi gyönyörűség. A kiscipő szép , mint mindig, és jó, hogy igazi tavaszi. A nyuszis cumitartó nagyon cuki és még praktikus is. A gyerek helyébe tuti ezt simizném egész nap, és már nem is kellene a cumi. :)A hajpánt is tetszik, jó ez a zöld pöttyös anyag. És hogy gomboltos gombbal van...
Ma gondoltam sokat rád, Janka babájának varrtam cipőt, vagyis csak összeeszkábáltam. Most még inkább felnézek rád. :)

krisz írta...

Mennyi szépséget sorakoztattál fel!

bolyet írta...

Gyönyörű, édes darabok!:-))Ez a színösszeállítás tökéletes és ezt egy hozzáértő szaktekintély is megmondta!Nevezetesen az én kislányom!

Karina írta...

Csodaszép a takaród (is)! :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails