2010. február 11., csütörtök

anya-lánya 2

Elkészült az anya lánya cipőpár Lili és én általam hordott változata! Annyit várt a cipő majdnem mint egy babára szokás, szóval 1 hónap híján 9 hónap :)
Lilié már két néhány hete, le is rongyolta az orrát egy nagyon durva padlószönyegen a hét elején. Megoldást kell találnom a vékonyabb anyag erősítésére (lakkozni, lefújni valamivel?) hogy még mászó de közben már gyorsan haladó gyerek cipői is sokáig jók legyenek! Eddig nem volt gondom ezzel, aki valami jó bevállt megoldást ismer az ne tartsa magába!





A cipő talpára bőrt tettem teljes egésszében, hogy ha belelépek egy pici vízbe (fürdetésnél úszik a fürdőszoba itt teszteltem :) ) akkor is száraz maradjon. Az újrahasznosított bőrkabát-talp bevállt. Kényelmes lett nagyon, szóval nem adom senkinek, de ha valakit érdekel szívesen elkészítem a méretében. Nincs vége viszont a kísérletezésnek se talp se cipő ügyileg!

7 megjegyzés:

boGár krea írta...

Nagyon tetszenek! Előfordulhat, hogy érdekel...;)
És milyen kényelmesnek látszik! Most veszem csak észre, mennyire fázik papucsban a lábam...

Kála írta...

Nagyon jó! És mennyivel csinosabb, mint egy mezei otthoni papucs :-)

Jandó írta...

Nagyon-nagyon jók lettek. :) Irtó csinik lehettek együtt. A bőr talp jó puha is lehet. Amúgy is nagyon szeretem a bőrt. Így együtt meg végképp tetszik.

Ledorka írta...

Állati jó lett! :)))

orsolya vanessza kiss írta...

GYÖNYÖRŰEK ! :)

BCili írta...

:) csinik is vagyunk! Már csak az egyen nadrág hiányzik! :)
A bőr meg a textil együtt nagyon kényelmes lett, így megmarad a mezitláb menés érzése télen is a fázás nélkül. Ráadásul nem kell kibújnom belőle, ha varrok, mert papucsban képtelen vagyok a pedált rendesen kezelni.

Tündérlátta írta...

1-2 nap nem jövök és csodák születnek! Egy ilyen cipőben én is szívesen tipegnék!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails