2010. január 26., kedd

ikrek

Beindult megint az apró cipők gyártása. Elkeserít, ha valami esetleg nem leli meg új otthonát. Nálam annyira kevés a hely bármit is raktározni, ezért eddig az esetek 80%ban akkor készítettem új dolgot ha valakire gondoltam.
Egyre több gyerek lesz akire gondolhatok, sógornő ugyanis ikreket vár, egy kisfiút és egy kislányt, tehát nekiállhatok gyártani, ha más nem max megkapják ők a cipőket :)
Miután ezt az ideológiát megalkottam el is készült a talpig nyusziszörös cipőcske fiú verziója, a talpig maciszőrös.








A fehér cipőcske megrendelésre készült, szóval 1-2 nap és elhagy, a barna meg keresi a gazdáját.

A fiú cipőkkel készülök már egy ideje fejben. Eddig nem álltak rá a fiús barátnők, de talán lassan mégis megkérnek, hogy a csemete részére készüljön egy cipő.



3 megjegyzés:

Ledorka írta...

De aranyosak! :)))))

Jandó írta...

nekem a barna még joban tetszik, mint a fehér. :) Bár mindig kicsit fiús voltam. Remélem minden kis cipődnek lesz majd gazdája, mert nagyon aranyosak és jók. Jankának azóta az a kedvence, és az ismerősök is mindig dícsérgetik.

BCili írta...

:D huh, akkor tetszik, de jó. Nagyon örülök, hogy Jankának azóta is tetszik, mert ez a legfontosabb. Az, hogy Lilin folyamatosan cipő van az egy dolog, de ő ebbe "született", hogy más is jól viseli nagy öröm. Egyébként először a barna anyagom volt meg, macibundának, azaz kardigánnak, aztán a keresztelőhöz jött a fehér.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails