2010. január 22., péntek

ici-pici cipi mici pici tapijára

Nem lehetett kihagyni a szójátékot, de hogy a talpát, lábát hogy tudnám csak "i" vel leírni az nem jutott eszembe.

Hétfőn a kicsi szatyrunk társaságában megérkezett Mici talprajza és hozzá egy kis anyag. Hihetetlen, hogy milyen pindurka lába van, olyan édes :)

Két nagy hibám van mikor varrok.
Az első, hogy mindig sikerül olyan pici nyílást hagynom csak a ki-be forgatáshoz, hogy utána szenvedek.
A másik is elég örök dolog, beleszeretek a varrományba. A szerelmet csak egy másik új szerelem gyógyíthatja meg, úgyhogy varrok tovább :) Persze most is így történt minden, kicsi nyílás és a szerelem.
Szerintem jogos a szerelem, a barna nagyon anyag szép, a szalag rajta is szép, a rózsaszínnel meg aztán ... Hiába megszállott barnavadászként a csoki és a macibarnák elbűvölnek.
A szalag éppen erre az összeállításra várt :)



Remélem, hogy tetszik. A pánt gumis lett, de hogy könnyebb legyen felvenni a gumis részt patenttal rögzíteném a cipő oldalához.




Ehhez már csak egy hajpánt vagy csatt, kellene és igazán csini lenne a csajszi. Nem hiszem, hogy mondanom kell, hogy lehet hozzá illő csattot kapni. Jó annak akinek már annyi haja van, hogy van mibe tenni.

A talpa kapott bőrpöttyöket milim jellel :) így oldottam meg a régi kérdésem, hogy hogyan legyen a termékemen logo.

A másik cipő egy kék tulipános,



bőr talppal



amiben nálam már ott lapul



A szerelem pedig folytatódik, mert kaptam piros-fehér csíkos anyagot is, és van hozzá illő szalagom :)

3 megjegyzés:

Ledorka írta...

Cili, gyönyörűek lettek! Pont ilyet képzeltem. :) A barna nekem is nagy szerelmem, és szinte megsiratom, hogy már csak egy picike darab van belőle. :( Egy csomó szatyrot, táskát varrtam ebből az anyagból (hm... gazdára várnak - ha szabad reklámoznom ;D ), és nekünk csak egy csíknyi maradt.
viszont kezembe akadt ma megint pár erős vászondarab, amiből szuper cipőket varrhatnál. Másra nem nagyon elég... Elküldöm majd, remélem, hasznát veszed. :)

Jandó írta...

Nagyon jók lettek. Biztos jól mutat majd Mici lábán. :) A talpra varrt logó pedig remek ötlet. A barna-rózsaszín nekem is az egyik kedvencem.

BCili írta...

Jaj nagyon örülök, hogy tetszik :)
A logót pedig mostantól minden cipőcske megkapja kívülre vagy belülre, vagy ide is oda is, a cipőtől függően. Szerintem nem zavaró rajta, és ha nem tudod hogy az logó akkor fel se tűnik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails