2010. január 11., hétfő

Anya-lánya

Elkészült az első cipőpáros! Valószínű gyerekkori emlékek miatt, hihetetlenül szeretem az anya-lánya kollekciókat. Anyuval egyforma fehér nyári ruhánk volt, pici, akkori designnak megfelelő tevés-pálmafás hímzéssel. Nem tudom hányszor hordhattuk együtt és nem rémlik róla fénykép se, de mégis tisztán él a fejemben.






Nem teljesen az én anyagom ez, a mintáját tekintve, de a két cipő együtt (egyszerűen nem sikerült ma jó képet készítenem a kettőről együtt, majd pótlom) és külön szép.  Nagyon kényelmes is ráadásul, úgyhogy készülni fog még felnőtt méretű cipő, és remélem nem lesz soká. A terv, hogy nagyobb cipőt készítek, és a minta már június óta ücsörgött a fejemben. Ez a virágos anyag, meg november óta kiszabva várt rám :( valahogy semmi nem motivált az összevarrásában. Most azonban nagyon szeretnék egy sajátot! S ha még messzebbre vágyom egyszer lesz egy teljes cipő generáció is talán, anyu - én, mint anyu és lány - Lili. De ha ezt is tovább gondolom még a mamának is kellene, haj de jó lenne, neki is.

8 megjegyzés:

kinga írta...

Ez nagyon jó:)
Egy ilyet majd lehet, hogy magamnak is szeretnék...

Gumitalpú, ugye?
Kb mennyibe kerülne egy ehhez hasonló?

Jandó írta...

nagyon tetszik. És a kettő együtt nagyon aranyos.

BCili írta...

lesz majd a kínálatban, de pont a talp miatt kicsit még gondolkodóban vagyok. Most a talpa olyan mint Janka cipőjének, azaz velúrtextil és valódi bőr. Ami nincs meg a pontos folyamatosan beszerezhető talp addig nincs ára se. Igazán a bőr talpra szavaznék nem a gumira, de így nem vízálló a talp. Szerintetek fontos h az legyen?

Ledorka írta...

Gyönyörűek. :)
Én már többször varrtam ugyanabból az anyagból magamnak is és a gyerekeknek is. A fiúkkal volt egyforma nadrágom, Micivel pólóm is nadrágom is. :)És ilyen rózsás vásznam is volt. Nekem is nagyon tetszik!
Ennél az anyagnál nem hiszem, hogy annyira fontos lenne a vízállóság, tekintve, hogy felül úgyis átázik.

kinga írta...

Én mondjuk a barátoméknál hordanám télen, valószínűleg zoknival szobapapucsként, nekem fontos lenne, hogy ne ázzon át, mert ha kiszaladok kezetmosni, vagy a konyhába, beleléphetek valami kis vízbe...

BCili írta...

lesz, de lehet hogy Te leszel a teszter :)

Jandó írta...

Tényleg sokszor praktikus a gumi talp, de mondjuk én utálom. Itthon is mindig csak gyapjú zokniban vagyok, és még nem nagyon lett vizes.

BCili írta...

lest ilyen is meg olyan is, csak győzzétek kivárni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails