2010. április 14., szerda

Díj innen is onnan is

Kapott díjjal jövök amit Lidérckétől, Bolyettől kaptam és Krisztől kaptam.
Kezdem a frissebbel, ert ugyan nem tartozik hozzá semmilyen szabály, mégis jóleső érzés kapni és adni.
Krisztől kaptam, de egyben vissza is adnám felé, mert szebbé teszi a napjaimat egy-egy bejegyzése, aztán ha nagyon elszomorodok Lidérckével elchateljük a problémát és úgy érzem megmentettük a világot, meglátogatom Toritextilt, akiből meg árad a napsugár, a sok sok sárga textiljével vagy a  Fércművek és Gombolt gazdáját, Jutkát (akivel ráadásul olyan közel lakunk, hogy alig találkozunk :) így szokott ez lenni).
Lenne még, de nincs blogja egy Juditnak, aki rövid idő alatt nagyon belopta magát a szívembe lányával együtt. Remélem mindenki olvassa akit felsoroltam! :)


Aztán a másik amit Lidérckétől és Bolyettől kaptam.


Született tehetség lennék? Hát, mindenkiben van valami érték, tehetség. Mégse tartom magam tehetségesnek, sose tartottam, születettnek meg még annyira se, inkább örököltnek, ahogy Krisz is fogalmazta egy kommentben. Ez sokkak találóbb! Nem könnyű tehetséges szülő gyerekének lenni, valahogy gyerekként sehogyse sikerült olyat készítenem mint a már gyakorltott kéznek, s ez akkor elkeserített. Csak bízni tudom benne, hogy majd Lilivel nem így lesz!
Na hát sok beszédnek sok az alja, ma ilyen a hangulatom, vessen magára aki elolvassa és kiszűri a lényeget.

Szabályok:
1./ Ha valaki adja én elfogadom ellenvetés nélkül
2./A logót kirakom a blogomba
3./A szabályzatot kirakom a blogomba
4./Megnevezek hat másik blogot akinek továbbadom a díjat
5./ Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba

Akkor először is a teszt:
Név: Cecília Petra
Becenév: Cili, Cilus, Cilike (de ez szigorúan csak nálamnál idősebb meglett emberektől)
Lakhely: Jelenleg Budapest, Délpest, határán két kerületnek
Születési hely: Budapest
Magasság: 165 cm
Névnap: november 22
Foglalkozás: foglalkozom ezzel is azzal is, van hogy csimpihely vagyok és Anyuka, néha mosómedvének érzem magam, néha pedig a hangyákkal vívok harcot.
Testvér: na ez az amire gyerekként vágytam, aztán lett, de akkor már majdhogy az enyém lehetett volna. Van négy féltestvérem, de ebből egy a hugom akit testvérként is kezelek.
Anyanyelv:magyar
Beszélt nyelvek: kicsi angol de a kínaira is gyúrok nap mint nap
Gyűjtemény: élmény. Persze volt minden gyűjtés szalvéta, zsebpénz, 5-ösök gyűjtése, de általában a legtöbb gyűjtemény sok helyet igényel és egy idő után kacattá válik.
Cipőméret: 35-36. Nem ezt a tesztpontot nem én találtam ki, de nagyon ötletes volt, mert most mindenkinek tudom a lábméretét :)
Iskola: iskola iskola ki a csuda jár oda. Az alap általános után gimi, majd egyetem, BME gépészkar, terméktervező szerettem volna lenni, de a matek miatt abbahagytam félúton, aztán jött egy egyszerűbb lakber suli, majd ismét komoly felsőoktatás, BGF, de ez is éppen áll, mert Lili mellett nem tudtam vállalni se így se úgy. Azért remélem befejezem egyszer, ja itt az a matek amit a BME-n nem tudam megtanulni, simán ment. Hát hiába tanár függő is.

Kedvencek: Utazás, kirándulás, kiruccanás, menés, hívhatjuk bárhogy
Zsebpénz: az első zsebpénzem 20 Ft volt hetente, ebből akkor még kijött 4 gombóc fagyi.
Álom: e nélkül mire vinnénk? Persze hogy van mindig, álmodozom!
Háziállat.Jelenleg csak a hangyák aki a Lili széke alatt lesben állnak a lepotyogó falatokért. Sajnos a papagájuk is falánk és megevett olyat amit nem kellett volna.


Volt még valakinek a leírásában, hogy akitől kaptam annak a nevét kiírni színes betűkkel, na ez aztán a ... inkább megnevezek 6 bloggerinát akiből ugyan többen már megkapták a díjat, de ez engem cseppet se zavar: Anyahajó, FércJutka, Krisz, Ringu, Vacskamati, Toritextil. 


Ha megkaptad már én olvastam, és mivel a cipőméreted azóta csak nem változozz nem kell újra kitenni, kitölteni :)




4 megjegyzés:

krisz írta...

Köszönöm BCili!Jó érzés volt olvasni,hogy szereted a bejegyzéseim.Tetszik nekem ez a kötetlen dij!Azt irsz hozzá amit akarsz!A másik dijat is köszönöm!De tovább vinni nem fogom,mert bár az a aszabály,hogy el kéne fogadnom,de én is úgy érzem hogy nekem ehhez újra kéne születnem....Én inkább szépitgetek,varrogatok,meg gyerekezek meg ilyesmi.És persze én is szeretném ha tehetségesek lennének a gyerekeim,de ha már szeretni tudja majd önamagát és olyan közeg veszi majd körül ahol sikeres és boldog lehet az épp bolodgság lesz nekem is.Talán ehhez kell a legnagyobb tehetség?Ki tudja!

toritextil írta...

Kedves Cili, nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál - ráadásul minkettőnél... nagyon-nagyon köszönöm!!
és tök jó az új képetek :)

krisz írta...

Toritextil hozzászólása hivta fel a figyelmemet az új képetekre!Nagyon tetszik!Milyen szivélyes fogatatésban van része annak aki belép hozzátok!

BCili írta...

Elfogadni önmagát,ahhoz kell a tehetség, mert ...
Örülök, hogy tetszik nektek az új képünk. A hétvégén készült, úgy éreztem a téli képet ideje lecserélni, frissíteni. Szeretnék még az oldalon változtatni, de nem találtam olyat ami elég egyszerű de mégis szép.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails