2010. április 1., csütörtök

virágom virágom

Ha tavasz akkor virág. Virág minden mennyiségben, a földön, a fán, a cserépben, a vázában. Frissek, vidámak, illatosak. Alig vártam, hogy kibújjon a hóvirág, majd a téltemető, a hófény, már bimbósak a tulipánok, jönnek a gyöngyikék, s végre gyönyörűen virágba borult a barackfa is.



Már csak a húsvéti díszítés hiányzik róla, na meg a levelek, mert ennyi virág mellett elképzelhetetlen, hogy a fán levél is lesz :)

A fák virágzása mindig is magával ragadott.  2 éve ilyenkor Szombathely töltöttünk egy hétvégét s az egyik tér telis tele volt virágzó cseresznyefával. Szemet gyönyörködtető, dús virágok!


Egyszer szeretném Japánban is látni a cseresznyefák virágzását, na majd ha közelebb leszünk arrafelé. Idén már lecsúsztam róla :), de talán jövőre! Ami viszont beleférhet bárki progjamába, s nem is kell olyan messze utazni, Autszriában az almafák virágzásását meglesni. A sógorok még fesztivált is rendeznek hozzá, ezévben is április végén.

Nem felejtettem el, Rózsaszín-pöttyöktől kapott virágot se! Köszönöm!



Vírítson itt ma ilyen sok virág mindenki örömére! Holnapra úgy is más mutatni valóm van, egy-két uncsi dolog, megint cipők :)

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails