2010. március 9., kedd

Ma nagy várakozás végére megérkezett Lili tavaszi sapija! Mostmár jöhet a melegebb idő! Timi elkészítette nekünk a csodaszép tavasztündér sapit. Nagyon jól áll a zöldes szeméhez! Teljes a boldogság nálunk!



Kérdezhetné bárki miért is nem én csináltam, de ennek számtalan oka van. Még kezdő vagyok a horgolásban, ami ugyan éppen adná az alkalmat, hogy ezért kipróbáljam magam sapka készítésben, de Timi sapija annyira megtetszett ... és szerintem, és a lánya szerint is nagyon jó cserét csináltunk. Az én horgolótűm egy egyre nagyobb és nagyobb nyári takaróban kalandozik, amihez megvettem a 6. gombolyag fonalat is. Lesz hozzá 7. is, csak még nem találtam meg az ideális lilás színt, mert az már a szegélyhez fog kelleni.

Szóval horgolok, takarót. Takarókat. A másik takaróba még bele se kezdtem, de szerencsére sokan vagyunk rá. Mesés csoda takaró horgolást indított a horgo-blog lelkes csapat! Bíztatok mindenkit a csatlakozásra, mert az elkészült takaró az Első lépések alapítvány kis hőseit fogja majd segíteni! További infomációért katt a képre!


S ha ez mind nem lenne elég program nekem, van néhány cipő is ami varrásra vár :)

7 megjegyzés:

Jandó írta...

Igazán remekül áll Lilinek a sapi. De hogy mennyit változik rövid idő alatt is. Már egész nagylányos, nem annyira babás. :) Persze így is tündéri, mint mindig.

bolyet írta...

Nagyon boldog vagyok!:-))

toritextil írta...

a cipőt is, a sapit is szívesen magaménak tudnám én is :D olyan ügyesek vagytok!!

Karina írta...

Tényleg nagyon szép sapi és nagyon jól fest benne a kis hölgy! Az ajánlást pedig köszönöm, kicsit el is érzékenyültem :)Tényleg hősök és családjaik is :)Megérdemlik, hogy szeressük őket, nagyon..

krisz írta...

Tényleg jó cserét csináltatok!Mindkettőtök szépséget kapott.A kis model pedig imádnivaló sapival,de anélkül is!

Aledi írta...

Szerintem is jöhet már a tavasz, bár nekem nincs ilyen tündéri sapim : ) Most néztem meg a takaródat, hát le a kalappal : )

BCili írta...

Jandó: Lili valóban nagyon sokat változott. Kész kislány lett, az akarata is :)
Tényleg nagyon jó lett a csere, szuper a sapi, alg várom, hogy végre jobb idő legyen és hordhassa Lili. Timi nagyon jó volt hozzánk, mert e mellé a szépség mellé még anyagot is kaptam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails