2010. március 4., csütörtök

egy-két mutatni való és miegymás

sikerült az állandóan ugráló modellemmel egy fényképet készíteni :) Ahhoz képest, hogy szinte egész éjjel hánykolódott csak (valószínű jön megint egy fog), nagyon virgonc a kiscsajszi. Ó persze ő aludtahott reggel 9 ig egy kis tejecske után, aztán most délután is bevágta a szunyát.


A hatalmas taft virághajpánt most is egy cipőhöz készült:A tavaszi tündércipellőből ami Timiékhez utazik lett egy aprócska méretű is, ez már a MESKÁN várja a gazdit.


A héten viszont nem csak megy tőlem, jön is hozzám levél.
Kiseri levele egy macimintával megérkezett csoda eperke, almácska és gomba gombokkal. Nagyon köszönöm! Még tartozom oda egy cipővel, de az a hatalmas pocak nem akarja elárulni milyet is kellene gyártanom :)

Végül kaptam ma egy mailt, Erzsitől, de nem működik egyik emailje se, s visszajött a válaszom. Bízom benne itt találta meg az én címem és olvassa e sorokat.

5 megjegyzés:

krisz írta...

Tündéri!!!!A rózsa is!

Karina írta...

Kedves Cili, Csuda dolgokat készítesz! Nagyon szépek ezek a cipellők!!

Aledi írta...

Jaj, de tüneményes! Nagyobb a rózsa, mint a fejecske : ) És a cipők! Ó, ilyenkor én is kívánok egy kisbabát (de csak ilyenkor : )

Jandó írta...

lili igazi kis angyak ezzel a rózsával. :) A cipők most is nagyon szépek. És nagyon jók a képek is róluk, már néztem máskor is.

BCili írta...

Köszi lányok! Örülök, hogy tetszik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails