2011. április 22., péntek

nyulak húsvétra

Készülődünk a húsvétra, és még van idő tojást festeni vagy éppen tojást varrni mint tavaly tettem és elkészíteni az ajándékot a csemeték részére is.

Idén a csokinyulak mellett akik valahogy mindig igen gyorsan el is tűnnek tőlünk bízom benne, hogy sokáig maradó nyulak is költöznek hozzánk.

Mivel BorShekával a Wamp-látogatást szervezése közben egy kis segítséget kértem, ezért az általa készített nyulak távoli rokona jön hozzánk húsvétra. Mielőtt kiderült volna a közös program, vettem néhány pár Lilinek való és nagyobb méretű gyerekzoknit mert tetszett a mintája, gondoltam, ha véletlen nem készül a nagyokból semmi, akkor maximum belenő majd a lányka.

Végül elkészült három, nem teljesen a leírás szerinti, de felismerhetően rokonságban lévő nyuszi, egy-egy lány és fiú nyuszi és egy anyu nyuszi nekem. Mert bizony én elsőre beleszerettem már akkor ebbe a zsebre rakott kezű fazonba. Majd ott fog velem ülni a kis dolgozó sarkamba és együtt készülünk tovább a húsvétra a locsolóknak szánt tojások varrásánál.

Mindenkinek kellemes készülődést, és szép húsvéti ünnepeket kívánok egy kis pihenéssel, tojással, sonkával, locsolókkal!  

3 megjegyzés:

Aledi írta...

Szép ünnepet nektek is! Tüneményesek a nyuszkók :)

Kiki írta...

ééééééééééééédiiikkk :)

BCili írta...

Aledi, viszont kívánom! Legyen sok-sok piros tojás a nyusziszatyorban és Ti lányok se hervadjatok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails