2011. október 31., hétfő

Arborétum

Őszi színek a vácrátóti arborétumból.
Húzz egy kényelmes cipőt!



Szedjél színes faleveleket, gesztenyét, makkot!
Gyönyörködj a természet színeiben!


2011. október 25., kedd

Új modell

Nyáron vettem egy rakás farkasfogat, mert szeretem. Nem leltem a helyét sokáig, most megtaláltam.


I bougth a lot of ric-rac in last summer. I just found a place of a new type of shoe.

Fejlesztés - készülődés

A cipők szabásmintáit a nyár pangó hónapjai alatt szépen alakítgattam, hogy még inkább olyan legyen amit szeretni lehet. De nem csak a szabásmintát módosítottam. Így a tél előtt, de már a fűtött szezonban sokan rendeltek a korábbi években úgy, hogy dupla vagy bélelt talpa legyen a cipőnek. Nos mostantól ezt nem kell külön kérni, mert 4 rétegű vastag talpa van minden cipőnek. 

Nem akartam november előtt előtt írni a karácsonyról, de úgy látszik mégis kell. A készülődést már megkezdtem a család részére. Vásároltam is és szinte  mindenkinek kitaláltam mit is kapjon. 

Sokan hasonlóan gondolkodtak és már megrendelték a cipőiket. Így most azt kell mondanom, hogy több rendelést nem fogok tudni felvenni, csak januárra! Aki lemaradt tudom, hogy sajnálja, de remény még mindig van. Készülnek ugyanis cipők a saját elképzelés alapján amik megvásárolhatók lesznek nem csak kicsi, bébi, gyerek és tipegő méretekben hanem felnőttben is!
Ehhez kérném, hogy aki azok táborát gyarapítja, hogy szívesen húzna egy meleg házicipőt írja meg a lábméretét. 

A cipők majd az ETSY-n kerülnek meghirdetésre (nekünk hazai árakon számolva), ezért érdemes oda regisztrálni. Meg azért is érdemes mert sok Magyar alkotó már ott várja hogy karácsonyra tőlük szerezzétek be az ajándékot. 

Hamarosan jön is az első felnőtt cipő!

2011. október 20., csütörtök

Ikreknek

készült egy-egy pár cipőellő. Tépőzáras, hogy könnyebb legyen a le és a felvétel.
Az első olyan mint egy levendula mező. A zöldje fotózhatatlan színhelyesen, de nagyon jól illik az apró virágos textilhez.

A pár másik fele, szintén lilás cipőt húz majd apró 20/21 es lábacskájára. A lila és a barna kombinációja miatt egy finom alpesi csoki jut eszembe róla. 
A halvány lila anyag is próbára tett, a fehér lap előtt szinte eltűnik, így került egy semleges szürke plüss a gép elég, s a színe is jobban érvényesül. Már csak egy falat csokit kell mellé képzelni :)

Utoljára pedig egy közös kép róluk:

2011. október 10., hétfő

A saját

gyerekem ki ne maradjon. Még mielőtt beállított volna ez az igazi ősz, a zordságával elkészült a kisfiam cipője is.

De ha már varrtam egyet, készült belőle még egy amit gazdát keres.
Itt elölő az ami szabad. 11,5 centis cipő 4 rétegű talppal, bélelt, káró mintával díszítve. Mintha a saját fiamnak készült volna.

2011. október 5., szerda

Fiúk

Ha elmegyek ruhát vásárolni a fiús választék mindig jóval kisebb mint a lányos. Nálam is, pedig lenne elképzelés, mégis. Most gyorsan mutatok két kék fiús cipőt sok képpel.

 



 


Jön majd még egy fiú, meg sok lány és néhány anyuka fiúval és lánnyal. 
Azt előre jelzem viszont, hogy egyre telítődik a naptár és lesz egy időhatár húzva, most például már csak novemberre tudok cipőt készíteni!

2011. október 3., hétfő

Anya-lánya

Elég sok anya-lánya cipő készült mostanság, de ez most annyiban különleges, hogy nem teljesen egyforma. 
Az alap elképzelésben az anyuka két különböző virágos anyagot nézett ki magának és a kislányának és ehhez társítottam nekik egy, mindkét anyaghoz illő mályva színű vásznat. 




Finom kerek cipőorrok masnival, igazán bájos, igazán kislányos.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails