2011. szeptember 4., vasárnap

blogtalálkozó 2011

Olyan volt ez a blogtalálkozó mint egy randevú. Hatalmas várakozás, készülés előzte meg, próbáltam hozni a legjobb formámat amit egy pici gyerekkel meg tudok valósítani és vinni minél több pici alkotást, hiszen ez az amiről ismernek, s ez az amire mindenki kíváncsi, amit mindenki szeretne megtapogatni. S akkor ott néhány pillantás alatt minden kiderül. Amikor meglátsz egy ismeretlen ismerőst, akivel már sok sok szót váltottatok, s lesz nagy csalódottság vagy  nagy öröm. Korábban voltak csalódásaim is ilyen találkáknál, vásári kilátogatásoknál, de szerencsére ebben az évben sokkal több volt a pozitív ismerkedés, mint például most is. szeretem amikor egy-egy válasz nem egy gép közbeiktatásával késleltetve születik meg, nincs más ami elvonja a figyelmet (azért nekem most is volt, hiszen nem egyedül mentem), s látható a mimika, hallható a hang, s a személy kisugárzása, terméke magával tud ragadni. Ez kell ahhoz, hogy pozitív legyen a várakozás, s például megfelelő helyre kerüljön az a finom süti is ami Mici Pálja készített (az egyetlen volt amit meg tudtam kóstolni, s nagyon jól választottam).
Nem tudtam sokakkal beszélgetni, amit sajnálok, de az a néhány annál jobban esett. Nem is ismertem a társaság nagy részét, de pont ez volt a lényeg, hogy saját kis világomon túl lépjek, ismerkedjek, s ma mikor a géphez ültem új blogokat fedezhessek fel. Jó volt!
Jó lett volna még több ismerős, és még több idő, hiszen hiába mentem korán, a három hónapos fiúcskával és azzal, hogy délután még egy esküvőre is kellett mennünk alaposan behatároltam a lehetőségeket. Patinak e mellett sok sok puszi jár, hiszen csodásan végigaludta az esemény nagy részét, s mikor ébren volt nagy mosolyával próbált mindenkit az ujja köré csavarni.
Ginának nagyon köszönöm a szervezést! Képeket itt és itt találtok amiket a többiek készítettek!
Aledinek köszönöm az alvó babát mindkét gyereknek nagyon tetszik Pati csodálja, Lili ringatja, jó dolga van nálunk :)

2 megjegyzés:

F.Gina írta...

Örülök, hogy jól érezted magad, a babád egy tündér, jó volt végre személyesen is találkozni !

Aledi írta...

Olyan jó, hogy jöttetek! Pati egy angyal volt, engem biztosan az ujja köré csavart :) Örülök, ha tetszik a baba, sajnos fiús baba nem volt nálam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails