2011. július 28., csütörtök

az elmúlt hetek

Az elmúlt hetekben ugyan erre felé nem jártam mégis megannyi dokumentálandó esemény történt amiket ugyan a facebookon megjelentettem ide mégse kerültek fel.  Hiába, egyszerre ezt is azt is működtetni rendkívül időigényes, főleg ha itt egy két sornál többet írok.

Kezdem ott, hogy megirigyeltem sok sok szép bolt elegáns címkéjét és elkezdtem törni a fejem a sajátomon. Azért nem másra bíztam, mert amiket láttam általában mást stílust képviseltek, ami ettől nekem még nagyon kedves, de a saját cipőimhez mégse illik. Belegyúrtam a régi kis darabba a kimaradt terveket és az újakat és így született meg a cipőim új címkéje.

Külön a babacipőkre és külön a felnőtt cipőkre. A hátoldalra pedig felkerült a kezelési útmutató, ebből is kétfajta van a bőr talpúakra és a textil talpúakra, na de ez már tényleg csak apró részlet.
A nyelve angol, na meg szimbólumok amik tényleg minden nyelven olvashatóak, de szerintem ez a pár angol szó is ismerős mindenkinek.

Az hogy angol lett, azért is van mert boltot nyitottam az Etsy-n. Régi vágy. Elég sokat gondolkodtam rajta, hogy merjem ne merjem, de végül belevágta. Az oldalsávon meg is található a boltocska most még szerény készlete, de a cél a további minták és kész cipők feltöltése. Minták (mint megvalósult, szeretett, sokat kért cipők), mert nincs varázsgömböm, hogy éppen eltaláljam a méretet és a színt is egy egy cipőnél. Az eddigi tapasztalat, hogy ha elkészítettem egy cipőt, elkelt, de biztos hogy előbb rendeltek belőle kisebbet meg nagyobbat is.

Persze erről is sikerült fél szavakban és körmondatokban hírt adnom a FB-on, s sikerült fel is telepítenem oda az Etsy applikációját, majd sikerült rosszul beállítanom. Persze az api hibás volt s a rosszul megadott felhasználónév nem javítható, de közben míg rájöttem csak peregtek a percek. Jöhetett a segítségkérés, majd a megoldás és mára szerencsére látható ott is a bolt tartalma. Pedig már majdnem feladtam, hogy valaha is megoldódik a probléma.

Most pedig varrok, meg ruhákat keresek ezerrel, mert így júliusban beköszöntött az ősz. Szeretem a meleget, a fene akarta, hogy hűvösebb legyen. A hó elején válogathattam a lenge ujjatlan ruhákat a kicsinek és a nagynak is, most meg a hosszúakat. A pech, hogy ugyan a nagynak vannak, de a kicsinek nincsen a hirtelen őszi nyárban ennyi meleg ruhája kabátja ... A cipője azonban már kész! Szép kord, mint várható tőlem, csak fénykép kéne róla mi? Nekem is, meg nap a fotózáshoz!

Jönnek tehát az őszi cipők! Hamarosan :)

1 megjegyzés:

noviamy írta...

Szia Cili!
Régóta követem a blogodat, és megcsillant a szemem ezeken a címkéken. Millioféleképpen próbáltam már magamnak is készíteni a textiljeimhez, de kifogott rajtam. Én vagyok valszeg a béna...
Egyszerűen a mosási útmutató mintáit nem tudom letölteni, hogy azt beillesszem bárhova is.
Ha szépen megkérlek, tudnál nekem segíteni??? Nem vagyok egy számítógép zseni, de ha le van írva, azért meg tudom csinálni a dolgokat...

Előre is köszönöm, ha tudsz rám szánni egy kis időt.
Amy

noviamy@gmail.com

http://amy-kreativ.blogspot.com/
Ha benézel a blogomba, megtiszteltetésnek veszem. Itt látható, miket is készítek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails