2011. június 1., szerda

Tündérrózsa

fantázianévvel bír ez a kendő (Benke Erika tervezte) amit még Patrik előtt kezdtem, s gondoltam be is fejezem. Aztán 8 sorral előtte kicsit megszakadt a kivitelezés, de hála Anyukámnak, aki jó néhány napra megfőzött nekünk és segített a háztartásban mára már készen a kendő.

Barka Tündérrózsa minta/ Barka Mandarin Harmat bambusz fonal

Kétszer blokkoltam, egyszer a teljeset, aztán nem voltam elégedett a szélével, mert nem tudott akkor 100%osan megszáradni, így újra kifeszítettem az egészet és csak a szélét bespricniztem. Most tetszik.


Sajnos nem én vagyok ilyen vékony, hanem a húgom :)
A kendőhöz szükséges hatodik gomolyagot éppen csak megkezdtem így lassan a maradék bambusz fonalakból valami tarka kis kendőt lehet készíteni.

Jöhet a következő, a fonal már vár páva színben meg levendulában :)

7 megjegyzés:

Emma írta...

Nagyon szép lett!

zazálea írta...

itt is szeretném megerősíteni, hogy csuda vagy!

Aledi írta...

Leheletfinom, gyönyörű darab. És igen, igaza van Zazának :)

erdoseva55 írta...

Ez egy gyönyörű "Tündérrózsa" kendő. Nagyon- nagyon szép!:)

BCili írta...

Köszönöm lányok! Tényleg szép lett a kendő de ez a tervező érdeme is. Már csomagolva, mert ajándéknak készült, ó és a következő is az lesz, de egyszer csak rám kerül a sor :)

hekka írta...

Nagyon gyönyörűűűűű!!!! :) És te is kapj kendőt, légyszi, mert megérdemled! :)))

BCili írta...

hekka, eljön az én időm is, egyszer, majd :) Mert ma éppen készen lett az itt még csak megemlített következő kendő, így most ha megtalálom azt a mintát ami nagyon tetszene akkor nekivágok. Mert a mintában közben elbizonytalanodtam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails