2011. március 9., szerda

Az első

sikertelen adásvétel. :( Eléggé elszomorító amikor valaki rendel, nem is egyet, kettőt, s aztán már a feltöltésről küldött levélre nem reagál. Végül megveszi egy hét elteltével, hivatkozva arra, hogy csak most kapta meg a levelet róla, majd a levelemre nem reagál, se az elsőre se a másodikra. Telefon. Elfoglalt, tönkre ment az internetbankja, nincs ideje bankba menni, menne inkább postára. Oké, menjen. Nem ment, legalábbis eddig nem  jött felém a postás, ergó ő se feléjük. Fotós a drága Kaposváron, jól tudta mit szeretne, a megrendelésig gördülékenyen ment a levelezés, de azóta... semmi.
Adok még pár napot, aztán ennyi.

S ha már fotós, mi is készülünk fotózkodni. mert felkértek hasdublőrnek. :) Ismerősökhöz megyek, mert nincs még kismamafotójuk, de Lili is jön, szóval ezerrel megy a készülés, a ruhaválogatás, a kiegészítők hozzászedése. Remélem sikerül belőlünk kihozni azt amit ők és amit én szeretek látni egy fotón.

3 megjegyzés:

patonaifabian írta...

Ez nagyon sajnálatos, s nálam már többször előfordult. Próbálj túllépni rajta, s vessen magára, hogy nem kérte a szuper kis kellékeket!

Aledi írta...

Ó, ez kellemetlen, én csak egyszer jártam így, de nagyon elvette a kedvem.
Hasdublőr? :)Ez jó.

Tündérlátta írta...

Ez nagyon rossz tud lenni.. Hasdublőr??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails