2010. december 8., szerda

Van zsákodban

A Mikulás nálunk is járt. A cipőt az utolsó pillanatban jutott eszembe kitakarítani, (hiába, nyáron, szandált nem szokás suvickolni) s nem lett előre megörökítve az sem, hogy mi is volt a zsákokban.

Pedig de vágyott is rá Lili.
Októberben nagy cipővarrás volt a műhelyben, készült kicsi, nagy, színes, tarka ... s volt egy, ami nagyon megtetszett Lilinek. A kiskutyusos cipő. De ezt egy kisfiú várta, és picit nagy is lett volna, ígéretet viszont kapott. Majd hoz neked a Mikulás cipőt!

Így került a szandálba zsák, a zsákba cipő. 
Az utolsó cipő amit készítettem már rég kicsi, de itt nem is volt rá szükségünk, mert a padló a folyamatos 30 fokos melegben átveszi a hőmérsékletet és nem hogy papucs, cipő, de még zokni se kellett sose. A hazamenetelnél viszont már másra kell számítanunk, így kapott a cipő bőr talpat és dupla réteg talpbélést, na meg persze a kutyusos vásznat itt bordó korddal, a lányosított verzióra. 


Nem tudom másnak mennyire jelent gondot, de nekem nagyon, hogy ne adjam oda, ne mutassam meg hamarabb az ajándékot mint az ünnepnap. Így történt, hogy a cipő csak az utolsó pillanatban lett 100%os, azaz kapta meg a gumírozást, mert így biztosítani tudtam hogy nem mutatom meg Lilinek előre, s végül ezért nem készült előre kép róla :)

1 megjegyzés:

ruju írta...

hjaaaaj. De tündéri, de szép! Mindkettő!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails