2010. november 4., csütörtök

újraformált logó, újra varrás

Most, hogy végre van mit mutogatnom is, hát belekezdek.


Elsőként szeretném bemutatni új logómat, ami nem esett hatalmas változáson át, csak kicsi ráncfelvarráson és átgondoláson. Egyszerűsödött és egyben bonyolódott is, így már nem belevarrom, hanem rávasalom a talp bélésre. Ezt néhányan, akik tegnap este (nekem már ma hajnalban) a meskán jártak már kiszúrhatták. A dokumentáció kedvéért lássuk itt is, amit a jövőben remélem még sokat-sokat fogunk látni:

a régi eperturmix továbbfejlesztve és anyacipővel kiegészítve,  további részletek róluk a meskán


Jönnek még cipők, amik megrendelésre készültek és lesz néhány ami még árva. Itt kérnék elnézést azoktól, aki esetleg rendeltek volna, ha tudnak a lehetőségről. Sajnos az időm behatárolt volt, nem egész 1 hét  és minimális mennyiségű bőrtalpnak való állt rendelkezésemre, amiből igyekeztem a legtöbbet kihozni és a sors alakította, hogy ki az aki éppen jó időben keresett meg. Egyben köszönöm az ő türelmüket, hogy szeptemberben voltak olyan vállalkozók és bevállalták a két hónapos szállítást.

Aki szeretne minicipőt, ami nem igényel bőr talpat annak november végig el tudom készíteni (előre láthatólag ekkor adom vissza a kölcsön gépem) a szállítás azonban még megbeszélés kérdése. Nem fogok akkor se csüggedni ha nem lesz jelentkező, a gépet nem hagyom parlagon állni, hanem dolgozok addig is rajta és majd az lesz amit én kitalálok. :)

9 megjegyzés:

Fércművek írta...

Ez a bele vasalás , ez valami nagyon jó. :)

BCili írta...

Örülök, hogy tetszik!

Ledorka írta...

De még mennyire! :))

krisz írta...

De jól eltaláltad!Nagyon mutatós!!!!

patonaifabian írta...

Szuper a bevasalás...és a kis cipő....már ezért érdemes lenne még egyet szülni :)

BCili írta...

Olyan rég óta várom már hogy felvasalhassam. Hónapok óta kész volt a terv, kész volt az ötlet, de a cipők csak hiányoztak, így most nagyon nagyon örülök, hogy a Ti tetszéseteket is elnyerte!

Fren: mi tart vissza? :)

bolyet írta...

Na végre,kiböjtöltük nem igaz?:-))
Nagyon édesek a cipik mint mindig!Nekem nagyon hiányoztál ám..azt tudod!?Nagyon szuper a "megregulázott" logo..csúcs ahogy bevasaltad!Még, még,még!Tudom, tartalékon kicsit de végre újra itt van az igazi "cipigyáros"!:-))

BorsheCraft írta...

Nagyon klassz! Örülök, hogy újra kitipegnek a kezed alól ezek a kívánatos turmixok : ))
Éljen minden Singer! ; )

hekka írta...

Kedves Cili!
Örülök, hogy újra itt vagy! :) És aztán hajrá! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails