2010. november 18., csütörtök

Játék babáért!

Nagyon régen játszottam nyereményes játékban, s ezért nagyon lassan frissült az oldalsávban a játék rész. De most rögtön két játékkal és nagyszerű készítőnél lehet babára pályázni.

Először Rilla hirdetett játékot. Tőle, cserebere útján van egy nagyon szép, általunk Fruzsinak nevezett manólány akit még a messzi távolba is magunkkal hoztunk. Itt még eperszezonban láthatjuk a megérkezésekor.

Aki tudja, egy baba nem baba, főleg lányos háznál, jól jönne belőle még egy, vagy kettő :)

Íme még egy lehetőség, Hendiméditől, akit szintén csoda babákat készít nemezből. S micsoda véletlen Fruzsinak hívják a nyeremény babát :). De nem csak babákat készít! Érdemes végiglapozni a korábbi munkáit, mert van közte párna (az egyik kedvenc!) és készült már pillangós jelmez is farsangra. Egyszóval ügyes!


Rajta játékra fel!

Remélem Rilla és Móni nem orrol meg, hogy egy bejegyzésbe kerültek a babák!

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Méghogy megorrolniííííííí?! Ne viccelj már, nem is tudom hogyan juthatott ez eszedbe!? Nincs egy kicsit túl meleg most nálatok?? :-))))
Imádom és csodálom Móni munkáit, olyannyira, hogy én is beneveztem nála Fruzsira és inkább kösszönni tudom, ha egyszerre emlegetnek vele!
Hogy van a ti Fruzsitok? Szereti a meleget?

BCili írta...

:) De néha nagyon meleg van, most se fázom a lakás 29 fokjában. Lehet, hogy megártott ? :)
Fruzsi jól bírja a meleget, mert persze ő egész nap lustálkodhat az ágyba és ugye úgy mégis jobban elviselhető. Egy fürdés már ráférne, lehet szeretné is, de itt a gyapjúmosószer az olyan ritka mint a fehér holló. Na majd decemberben, otthon megfürdik.

Unknown írta...

Sima tiszta vízben is kimoshatod ám, az is sokat javíthat a helyzeten. A melegben meg hamar szárad :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails