2010. június 23., szerda

műhely KLban

Ez lenne itt a műhelyem, az új székhelyünkön KL-ban. (KL=Kuala Lumpur)
A felszereltsége elég puritán még, de majd szép lassan, ha minden elindul az útján akkor lesz fejlesztés itt is. Jó dolog, hogy nem kell mindig mindent elpakolni és előszedni, hanem van egy kb 9 négyzetméteres terület ahol csak az én kacataim vannak. Persze az anyagok száma most maroknyi, de jártam tegnap textil piacon és 1000 csodát láttam. Lehet hogy furcsa de most még sikerült üres kézzel hazajönni, ilyet otthon sose tudtam csinálni :)

A szobában van két asztal egymás mellett, végre szabhatok is meg varrhatok is, nem kell varrógógépet elpakolni, hogy helyetnyerjek a szabásnak. Egy bánatom, hogy út közben eltörött a vágólapom, szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak picit és még lehet használni.

Ezek pedig itt a kincseim, otthonról!
Mert Jandó meglepett egy csomaggal amibe kitűző és hajpánt volt, aztán Toritextil is küldött egy szép portfóliótartó saját cipő képével díszítve és a legfontosabb egy levéllel! és jártunk kint a Goubán, hogy lássuk milyen is az, s ott FércJutkával is összeszaladtunk és lett onnan is nem egy hanem hiretelen két kitűzőnk.  Annyira aranyos volt, hogy láttam a kommentem és eltette nekem a szalagos muffint! és nekem is van mostmár fércnyulam! 
Mindannyiotoknak nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk! Természetesen velünk van még Lidércke táskája is és hoztam Amerikás gombokat a kutyusos neszeszerembe, szóval Mici is itt van egy kicsit, ha nem is varrományban. De van itt Byme tűpárna és Ahama kendő is (a linken látható, kisebb testvére az enyém!). 

Jaja, kendő, amig nincs gépem, mármint varró, kendőt szeretnék megtanulni kötni. Kötőtűm van, fonalam van, gyakorlásra idő van, már csak neki kell leselkedni és a Barka kötősulit elkezdeni! Hajrá!

Megszületetett az elhatározás, lesz másik blog, hogy ne ide kerüljön minden furcsaság. Mivel azonban címet még nem találtam neki, még nincs írás se, de hamarosan! Időben szólni fogok!

7 megjegyzés:

Aledi írta...

Ó, hamar belakod te azt a műhelyt. Nagyon kíváncsi vagyok mire inspirál majd a hely, az ottani anyagok...

Fércművek írta...

Jó kis műhely lesz ez, érzem. :))) És alig várom, hogy mutogass a helyi anyagkészletből. :))

Piroseper írta...

Anyira jó, hogy van ekkora szabad helyed alkotásra! :) És helyi anyagkészlet... nagyon izgi. :)

Ledorka írta...

Szuper műhely ez! Kíváncsian várom, milyen anyagokat veszel. :)

Karina írta...

Én sem féltelek, fogsz még anyagokkal felpakolva hazatérni :)
Előre örülök az új blognak, majd megálmodod, mi legyen a címe :)
A kendő kötésre én is beneveztem, de még nagyon béndzsa vagyok ;)

Lipodresch írta...

Irigylésreméltó kis műhely!

Gondolok rád, hogy hamar belerázódj a máslétbe! :) Azért biztos nem lehet könnyű viszont cserébe egyedülálló élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodsz! Nagy kaland! :)

Kicsit nő Rebusom lába szeretnék egy kiscipőt neki, csak nem tudom, hogy onnan a posta hogy alakul???

toritextil írta...

köszönöm, hogy rólam is írtál :)
és szupi kis műhelyed lesz ott :))
kíváncsian várom a továbbiakat is :)

és egy játékra hívtalak, ha van kedved hozzá - bár lehet, hogy Neked most kicsit körülményes, de hátha :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails