2010. június 12., szombat

Még indulás elött szerettem volna írni, de annyi minden került az utolsó pillantra amit persze Lili is megérzett, hogy egyszerűen 5 percem nem volt arra, hogy leírjam (vagy egyáltalán átlássam) a gondolataimat és a történéseket csak sordódtunk előre. 

Csütörtökön velünk együtt elindult az összes még postára váró csomag is. Szerencsére néhányról már kaptam visszajelzést, így képet is tudok majd mutatni. Másét, mert fotózni meg aztán még annyira se volt időm az utolsó nem csak napokban héten se. 

Örömmel jelentem mi is megérkeztünk! Egy hosszú repülőút (3+12 óra) után most pihenünk egy kicsit, aklimatizálódunk és utána megmutatom szépen sorba mi is készült nálunk az utolsó hetekben és mi készült másnál ami hozzánk került és a kis miniatürizált hobbicsomagommal együtt eljött velünk. 
Nagyon köszönöm azoknak akik ránk gondoltak! 




10 megjegyzés:

maxigaz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ledorka írta...

Örülök, hogy rendben megérkeztetek! A 15 órás utazás kemény lehetett Lilivel....
Várom a beszámolót, sok-sok fotóval. :)
:*

Julcsi írta...

Minden jót nektek ott a messzi távolban is!:))

orsolya vanessza kiss írta...

Annyira érdekes.. és egzotikus.. hogy olyan nagyon nagyon nehezem képzelem el :)

Örülök, hogy minden rendben van nálatok! :) és érezzétek nagyon nagyon jól magatokat ! :)


v.

Fércművek írta...

Nagyon örülök, hogy bejelentkeztetek. :))

Jandó írta...

Nagyon örülök, hogy minden rendben ment, és szerencsésen odaértetek. :))) De jó, hogy írtál. Szinte hihetetlen, hogy milyen messze vagytok, mikor ugyanúgy olvaslak, mint mikor Pesten voltatok. Minden jót és szépet nektek.

Karina írta...

Én is szeretettel gondolok rátok! Köszi, hogy jelezted, hogy megérkeztetek, már gondoltam rátok, mi lehet veletek. Érezzétek jól magatokat, teremtsetek új otthonosságot, és mesélj majd, mert ez olyan izgi, ami veletek most történik:) Lili is nagy utazó lett, bizti örült a családegyesítésnek, jó, hogy virtuálisan továbbra is velünk maradsz, puszi, Karina

Strugamano írta...

A legjobbakat kívánom nektek!

Aledi írta...

Jaj, de jó! Olyan izgalmas, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet ott :)

BCili írta...

Nagyon nagyon köszönöm! Igyekszünk vigyázni erre a huncut kislányra és magunkra is és minnél több beszámolót írni. Most nem tudom egyenként mindenkinek válaszolni de idővel rendeződnek az sos teendőink és végre lesz idő erre is.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails