2010. május 7., péntek

Pottyanó cipő

Eddig csak szemeztél a cipőkkel, nyerni szerettél volna de nem Te voltál a szerencsés? Látogass el a panyizsuzsi oldalára, és hozzád is pottyanhat egy, vagy akár egy pár cipő! 
Annyiszor gondolkodtam már azon, hogy miért csak egy dísz van egy cipőn? De ha éppen máshoz lenne kedvem. Ezt az egyszerű barna vászon felsőrésszel és bőrtalppal készült cipőt felruházhatod különböző díszekkel, csak egyszerűen átpatentolod. 
Az egyik dísz a lánykacipő pántjához illeszkedik, így lesz igazán anya-lánya ismét! 
Lilié az egyik, míg a másik saját részre készült, ez a legújabb cipőpárunk. Nekem ugyan még tökéletes lenne a régi piros-fehér csíkos, de ha Lili lába csak nő és nő ... :)

7 megjegyzés:

Karina írta...

Megyek, szerencsét próbálok, de előbb még gratulálok!
:)
szép hétvégét!!!!

Mesi írta...

Tényleg, igazad van, régen a ruháról is legombolták a gallért és másikat tettek fel, alkalomhoz illően. Miért nem lehetnének a cipők is variálhatóak?

Ledorka írta...

15-18 éve (ha jól saccolom) lehetett kapni cipőcsatokat. Bross szerű díszek voltak, amiket csit-csatos megoldással rá lehetett pattintani a körömcipőkre. Csak én emlékszem ilyesmire? :D A te felpatentolós módszered profibb. :))

BCili írta...

Karina hajrá, drukkolok!

Mesi: ugye, ugye, nem új a találmány, csak újra van gombolva :)
Ráadásul jó ismerősöm FércJukta készítete még nekem ezeket a gombokat és most mikor gondolkodtam előkaptam.

Lidércke: én is emlékszem rá, de handmade cipőknél még nem láttam ezt a megoldást, mindig csak rögzített díszek vannak rajtuk.

Ledorka írta...

Rendben, akkor nem csak én emlékszem hülyeségekre. :D Én sem láttam azóta se házi, se boltin. Lehet, hogy nem jött át az előző megjegyzésen, de azt akartam még írni, hogy azok nem tetszettek - a te variációd meg igen. Na, jól körülírtam. :D

krisz írta...

Milyen jó ötlet a legombolható diszités!És olyan szépeket lehet cserélgetni.Nagyon tetszik!

Zsófi írta...

Én is emlékszem. Cipőklipsznek hívták, valamikor a '80-as évek végén, '90-es évek elején. Itthon nem igazán terjedtek el...

A németeknél, osztrákoknál sokkal nagyobb divat volt, és sokkal szebbeket árultak. :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails