2012. február 21., kedd

Játék!

Már be be kacsint a tavasz, de kint még alaposan fel kell öltöznünk. Amint hazaérünk megszabadulunk a sok sok rétegtől, de a csinosságot ne vessük le! Íme egy kényelmes de elegáns házi topán!
Hamarosan a Facebook rajongók száma eléri a 700 főt! Nagyon köszönöm a sok sok kedves véleményt, megosztás és a hűséget ott és itt! Indítok egy játékot köszönetképpen melyben egy kényelmes saját méretedre készült házi cipőt nyerhetsz!

Ezt a játékot rajongóknak szervezem, ahhoz, hogy Te is részt tudj venni benne, kérlek legyél a Facebookon rajongóm és töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet!


Beküldési határidő: 2012. február 29!
Sorsolás 2012. március elsején, a random.org segítségével történik.

A nyertes e-mailben értesül és nevét itt és a facebookon közzéteszem. Ha véletlen nem jelentkezne a nyertes egy héten belül, a cipőt újra sorsolom!Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat harmadik fél nem kapja meg!

Hamarosan ...

Hm, idén még nem is blogoltam.
Hiába, ha van mit varrni, van mit olvasni ... nos kevésbé vagyok közlékeny.
Mutatni és dicsekedni valóm lett volna pedig bőven, hiszen folyamatos készült valami falvédő, ruha, cipő, girland, jelmez ... de csak a facebookig jutottam.

A facebook. Lassan 700 rajongó lesz ott, s hogy ne vétsek mindenféle szabályzat ellen és megkönnyítsem a saját dolgom is itt fogok hamarosan egy játékot hirdetni.

Remélem még nem felejtettetek el! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails